Qullanıcı muzakeresi:80.69.48.223

Page contents not supported in other languages.
QIRIMTATAR VİKİPEDİYASINIÑ MALÜMATI

Vikipediyaya xoş gəlmisin!

Merhaba Vüsal. Neden olayları çarpıttığını anlamıyorum. Sen Az vikide bana hakaret ettiğin için engellendin. Seni amd'nin oyu için istemesem azeri vikide yönetici adayı olurdum. Sen 10.000den fazla boş madde açtın ve bunları doldurmadın. Defalarca uyardıldın. Üstrelik sen şunu anlayamamışsın ki yönetici olmak bir kullanıcıya her hangi bir avantaj kazandırmaz. Yönetici olmak sadece silme, bloklama gibi görevleri yerine getirmeye yarar. Ben yöneticiliği bir imtiyaz olarak görmüyorum. Her neyse. Beni yanlış anladın kabul ediyorum. Sana iyi günler. Senden tek ricam yalan yanlış bilgilerle insanların kafasını doldurmaman. Bir Türk bir Türke hatta bir Müslüman bir Müslümana bunu yapmamalı. Biz hem ırk hem din kardeşiyiz ve bunu sana hiç yakıştırmadım.--Uannis 09:22, 2008 s. yanvarniñ 16 (UTC)[cevap berüv]


Bu muzakere saifesi şimdilik qayd olunmağan ya da oturımını açmağan adsız (anonim) qullanıcığa mensüptir. İdentifikatsiya içün IP adres işletile.

Bir IP adresinden bir qaç qullanıcı faydalanıp ola. Eger siz anonim qullanıcı olsañız ve sizge kelgen beyanatlarnı yañlıştan kelgenini belleseñiz, lütfen, artıq bunıñ kibi qarışıqlıq olmasın dep qayd oluñız ya da oturım açıñız.